NEAMȚ: Eroi în uniforme. Au salvat un copil de la înec

1
FOTO: ISU NEAMȚ

În jurul orei 14:15, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați pentru căutarea unei persoane dispărute, posibil înecată, în comuna Săvinești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru scafandri cu o barcă și o ambulanță SMURD TIM. Știrea inițială aici – click.

Pompierii au scos din apă (dintr-o captare de apă a unei foste balastiere din localitate) un băiat de aproximativ 13 ani. Copilul a fost preluat de membrii echipajului SMURD TIM, care au început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare.

Potrivit ISU Neamț: „Copilul a răspuns manevrelor de resuscitare și va fi transportat la UPU Piatra-Neamț de către echipajul TIM.”

Felicitări salvatorilor!

Comunicat oficial SAJ Neamț: 27.06.2021, ora 14:13, Săvineşti, pacient sex masculin, 13 ani, diagnsotic: SCR resuscitat (înecat); pacientul a fost preluat de un echipaj TIM şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ; din UPU pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat pe stadion în vederea efectuării transferului interclinic cu elicopterul la Iaşi.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. George spune

    Un caz fericit, poate chiar un miracol !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate