Neamț: „Dă-mi o țigară să-ți pot lua telefonul”

0

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat şi identificat, la scurt timp de la sesizare, persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Foto caracter ilustrativ

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un tânăr de 25 de ani, din Tîrgu-Neamț, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au deposedat prin violență de telefonul mobil.

La scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Din investigații a reieșit că, în timp ce tânărul se afla pe o stradă din orașul Tîrgu-Neamț, ar fi fost acostat de doi tineri de 20, respectiv 26 de ani, din Răucești, care i-ar fi solicitat o țigară, moment în care ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia și l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

În urma documentării activităţii infracţionale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul aceleiași zile, tinerii au fost prezentați de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate