Ați văzut-o? Dispărută din data de 6 martie

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției orașului Tîrgu Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei TRANDAFIR FLOAREA, de 39 de ani.

Foto: IPJ Neamț

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați la data de 17 martie a.c., de către un bărbat de 43 de ani, din Tîrgu Neamț, despre faptul că, la data de 6 martie a.c., concubina sa TRANDAFIR FLOAREA, de 39 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr negru, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă albă, hanorac alb, pe cap purta o eșarfă mov, fiind încălțată cu bocanci negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza orașului Tîrgu Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

De asemenea, s-a stabilit faptul că aceasta a mai părăsit, în mod voluntar, domiciliul.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate