NEAMȚ: Căutat de Poliție (dispărut). L-ați văzut?

0

La data de 1 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de un tânăr, de 24 de ani, din Timișești, cu privire la faptul că, la data de 27 august a.c., tatăl său CHILU CONSTANTIN în vârstă de 62 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul din localitatea Timișești și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate – 60 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui, ten deschis la culoare cu o cicatrice pe obrazul drept.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o geacă de culoare albastru și negru din material tip fâș, cămașă cu carouri de diferite culori, pantaloni din stofă de culoare gri închis. Acesta avea supra lui un troler din material textil, de culoare cafeniu deschis, cu mâner și roți din plastic de culoare negru, cu dimensiunile de aproximativ 50 cm.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Timișești, precum și a celor cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate