(IMAGINI) Iată că se poate și la noi, cu puțină implicare – Școlile din Comuna Bodești, pregătite să își întâmpine elevii într-un mediu curat, modern și sigur

1

Multe școli din județul nostru nu sunt încă pregătite să își primească învățăceii în condiții cât mai apropiate de normalul vremurilor în care trăim, însă iată că există și școli care nu numai că oferă siguranță, dar asigură și un mediu modern de învățare. Un astfel de exemplu îl vom explica în următoarele rânduri, un exemplu demn de urmat de către alți primari, pentru că, știm cu toții, copiii ne sunt viitorul.

„Începutul anului școlar este un prilej de bucurie dar și de emoții atât pentru copii cât și pentru părinți, profesori și pentru noi, cei din administrația locală.

Datorită unei strânse colaborări între Școală și Instituția Primăriei, cu sprijinul Consiliului Local, avem în comuna noastră trei școli avizate ISU, modernizate și dotate cu echipamente IT și tehnică de ultimă generație. Toate clasele sunt renovate, cu parchet nou, mobilier adecvat, si dotate cu table interactive smart, conectate la internet. Pentru fiecare elev s-au achiziționat recent tablete școlare iar pentru profesori laptopuri și tablete grafice, totul pentru a facilita desfășurarea optimă a activităților de învățare în orice condiții.

Personalul școlii a asigurat curățenia spațiilor de învățare, dezinfecția fiind efectuată de o firmă acreditată, așa că nu ne rămâne decât să le urăm copiilor, dar și cadrelor didactice un an școlar plin de rezultate bune la învățătură și cât mai multe realizări!

MULT SUCCES ÎN NOUL AN ȘCOLAR!”, a transmis primarul Comunei Bodești, Barna Marinel.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. E. Vasilescu spune

    Dar toaleta, unde-i toaleta, cum e toaleta ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate