NEAMȚ: Accident rutier (FOTO)

4

Azi, în jurul orei 12,30, s-a produs un accident rutier, în orașul Bicaz, cartier Dodeni, în intersecție. Din declarațiile șoferiței care conducea regulamentar, reiese faptul că un băiat, în vârstă de aproximativ 14 ani, care se plimba cu bicicleta nesupravegheat, i-a ieșit în față.

Norocul acestuia a fost că mașina circula cu viteză mică și doamna care o conducea, S., din Bicaz, a avut prezența de spirit și a încercat să-l evite pe cât posibil, însă „copilul a zburat, efectiv, în fața mașinii”.

Șoferița a chemat personal poliția și serviciul de ambulanță care l-a preluat pe copil, acesta neavând însă, din primele informații, răni grave.


S. s-a ales cu o sperietură gravă și cu mașina avariată, dar e fericită că băiatul este în siguranță și speră ca atenția părinților să fie sporită, pentru a nu se repeta scenariul de astăzi.

Sursa: ziarbicaz

arsene

cuc
4 Comentarii
 1. Ecaterina spune

  Sunt atâți de mulți vinovați in acest caz ca nu are rost sa ii căutam , unde sunt pistele pt biciclete? De ce sunt atât de mulți copii nesupravegheati? Sunt șofer și mama , in cazul de fata as multumi doamnei pentru ca nu a circulat cu viteza și ca evitat o catastrofa cu impact major de ambele părți. Sănătate multă ambelor părți

 2. Silvia spune

  In primul rand legea spune sa nu lasi un copil cu varsta de pana in 14 ani nesupravegheat PE UN DRUM PUBLIC ( IN PRIMUL RAND) , in al 2-lea rand sunteti a 4-a persoana care a FACUT ABUZ onlineDE PSIHICUL MEU SI VETI raspunde pentru asta DEOARECE ESTE TOT DREPTUL MEU SA IAU MASURI PE CALE LEGALA, IN AL 3-LEA RAND … FAC ASTA NU NEAPARAT PT MINE, CI PT FAPTUL CA SUNT PERSOANE MAI SLABE DE INGER CARE AU FOST ABUZATE IN ACEST FEL SI AU RENUNTAT LA VIATA DATORITA PRESIUNILOR FACUTE DE ASTFEL DE INDIVIZI CA DUMNEAVOASTRA…CHIAR SI FARA A FI VINOVATE, CA IN CAZUL MEU

 3. Adri spune

  Doamna are vreo pila la politie ? , ca de obicei soferul e vinovat mai in toate cazurile de acest gen , legea spune ca in centru locuit sa reduci viteza pana la eliminarea oricarui pericol , pt ea nu prea e valabil !!!

  1. Silvia spune

   Doamna sunt eu si am toate dovezile. Toti cei care comentati in necunostinta de cauza veti putea raspunde pentru abuzul emotional pe care il faceti asupra mea. Chiar am salvat toate interventiile si voi lua masuri. De sanatatea mea psihica nu raspunde nimeni, doar eu! O zi buna… NU , DOAMNA NU ARE PILE, ARE DREPTURI….SI DOVEZI CLARE ( INCLUSIV CAMERELE DE SUPRAVEGHERE PUBLICE). VA MULTUMESC PENTRU INTERVENTIE SI ABUZ!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate