A fost reținut agresorul care umbla liber prin Piatra-Neamț

Polițiștii pietreni l-au reținut azi pe D. Alexandru de 24 de ani din Bacău, personajul periculos care avea izbucniri de violență pe străzile municipiului Piatra-Neamț.

Din păcate am constatat cu dezamăgire că deși comentariile la adresa individului au curs, semn ca pietrenii cunoșteau pericolul public, la poliția municipiului Piatra-Neamț nu a fost înregistrată nicio plângere contra lui. Reținerea lui în vederea internării la psihiatrie s-a făcut în urma autosesizării pe baza articolelor din ziarpiatraneamt.ro .

Vă rugăm, dragi pietreni, pe viitor nu mai treceți nepăsători pe lângă astfel de indivizi periculoși. Sunați de fiecare dată la 112 când sunteți agresați sau sunteți martorii unei agresiuni. Altfel poliția nu are nicio pârghie legală să îi strângă de pe străzi pe cei care sunt pericol public.
Chiar și în acest caz, dacă nu se vor aduna mai multe sesizări, sunt toate șansele ca individul să fie externat curând și să facă aceleași lucruri. Poliția nu poate face nimic pentru noi dacă noi înșine nu facem solicitând ajutorul oamenilor legii.

Noi, ziarpiatraneamt.ro, atât putem face. Individul este scos pe moment din comunitate. Pentru a rămâne așa e nevoie de ajutorul printr-un telefon la 112 din partea celor care îl vor mai vedea vandalizând mobilierul stradal sau agresând fizic sau verbal oameni sau cei care au avut deja probleme cu el să contacteze poliția municipală și să le spună ce au pățit.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

12 Comentarii
 1. Anca spune

  Si pe la posta Maratei e o nebuna care atunci cand bea devine violenta… in urma unui incident cu ea( vroia sa imi ia copilul din brațe) am sunat la poliție de doua ori si după ce am fost rugată sa astept echipajul… acesta nu a veni… Ba mai mult stăteau in parcare la McDonald si mâncau…

 2. Larisa spune

  Vedeți că mai este unul la Tic-Tac. Nu stiu ce-a fumat:)))Dar tot se rotea aseara lângă usa non-stopului

  1. Vio spune

   Nu ai treabă cu el… Omu a avut probleme, e din familie bună, doar ca a clacat..

 3. Yahim spune

  Dar daca ne facem noi legea sub un excces de furie????

  1. Iulian spune

   Eu sigur asa fac,din ce in ce hotii au mai multe drepturi decat oamenii normali.E grav.

 4. Cornel spune

  Am sunat acum un an la 112. Individul batea in plina zi un cersetor mai mic in fata magazinului Adridan din Precista. Am intervenit si i-am despartit apoi acesta s-a intors cu un bolovan si a vrut sa il arunce in mine, desi eram cu copilul de doi ani in brate. A fugit cand a vazut ca sotia scoate telefonul sa il filmeze.
  Dupa telefonul dat la 112, in care am explicat foarte clar situatia, nu am primit nici un feedback…

 5. Tudor spune

  Reclamațiile NU au fost Depuse , CUM sa depui o Reclamație , Daca Tu personal Nu ai fost Afectat ,Agresat ,Așa Doar Cum era înainte de’90 când se adunau ,ne adunam mai multi copii prin fața , spatele blocului și se Afla cate o Mătușă in etate sa ,, Chem MELITIA. , sa va IA , Derbedeilor,, deoarece ,produceam Zgomot , un căzu Debilului , asta are , Am zis o El își Alegea. Victimele din Randul celor care Nu i puteau Opune Rezistenta ,IN Rest 80 % aveți DREPTATE că Astăzi la NOI sa Ajuns ,cum era prin Lagărele de Concentrare Exterminare , Stăteau ca la tăiere , Lipsa Reacție 0, până Intr o Zi când au apărut alții Ruși ,care au Schimbat Situația ( SOBIBOR ) așa și în Situația Asta , NU a Afectat , Deranjat un Persoana Sociopata , Genul UTA ,care Numai din Greșeală sa l fi atins , Șters Trebuia sa dai o Explicație , altfel era i TRĂZNIT Instant , Așa și cu. Asta S au Mobilizat , Pentru că Dacă EU Nu Te Deranjez , Leg de persoana Ta , Rudele Tale TU Chiar Bolnav Fiind De Unde și până Unde CUTEZANȚA . ORI. Cum Sugerați D vstra in Art Precedent NU a Agresat Soția , Mama ,Copil unei Persoane cu Importanta .

 6. Eugen spune

  Mergeți și depuneți plângere penală la Poliția Municipiului Piatra Neamț.Oricat de mult urâți instituția asta, să știți că și polițiștii își dau interesul pentru a reuși să scape de individ, întrucât sunt multe sesizari 112 cu el, dar 0 plângeri penale.Deci cei care ați avut probleme cu el, nu sesizati să depuneți plangere.Dureaza 20 de minute maxim.

 7. Roxana spune

  Dacă este din Bacău nu ar putea fi trimis în orașul sau de domiciliu? Sau eventual internat acolo într.un centru specializat?

 8. Ungureanu Marius Gabriel spune

  Pai când suni la 112 nu e tot sesizare? De ce te cheamă sa depui declarație? E mai ușor…. Sau lăsa dacă se intimplat ceva ajung alții…. Vb de cazuri reale.. Cand am sunat și am fost invitat la politie sa dau declarație…..

 9. Dan spune

  Deși nu imi place ziarpiatraneamt apreciez implicarea si rezultatul obținut. 👎pt poliție care sigur erau la cunostinta comportamentului acestui individ care in ultima vreme devenise periculos.
  PS. Mai sunt vreo 2-3 boschetari care vb singuri, dau cu picioare in tomberoane…

 10. Ana spune

  Am sunat la 112, am așteptat sa vina politia pentru ca era un bețivan in statia de autobuz, fuma in fata oamenilor din statie si făcea scandal. Pana a venit politia bețivanul a plecat si cei de la politie s-au supărat pe mine ca am anuntat pentru ca ei au cazuri grave, dificile, cum da-si piardă vremea pentru un bețiv. Daca nubsunam la 112 cetățeanul turmentat nu pleca acasă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate