NEAMȚ: 6 copii au rămas fără tată. Familia are nevoie de 4000 de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit

0

Andrieș Eusebiu a decedat în Italia, în provincia de Salerno, pe 13 octombrie. Născut pe 2 aprilie 1967 și domiciliat în comuna Doljești, a fost găsit fără suflare în camera sa din Italia. Eusebiu a avut un accident de muncă pe 6 mai 2020. A căzut în cap de la 4 metri înălțime. A fost operat la cap în două locuri și a stat în comă câteva zile. A lăsat în urmă o familie îndurerată care nu are posibilitatea financiară să îl repatrieze. Șase copii au rămas fără tată.

„Imi simt sufletul umed. Este doar bocetul de bruma asternut pe sufletele a sase copii ce inca isi asteapta tatal. Din pacate, tatal lor a plecat la cer pe 13 octombrie, departe de ei, fara a-si lua ramas bun.

A plecat in Italia sa le faca o viata mai buna, dar acum va veni intr-un sicriu de otel. Azi totul pare trist in jurul meu, o mama, o sotie, o sora ne-au implorat sa il aducem pe Eusebiu acasa, sa-l poata inmormanta crestineste.

Avea doar 53 de ani, om harnic, muncitor, cu daruire pentru familie si copii. De ce a ales bunul Dumnezeu asta nu stim, ceea ce stim si vedem sunt lacrimile celor sase copii. Lacrimile mamei sale care nu a mai apucat sa-si imbratiseze fiul, ale unei sotii care isi smulge parul din cap de durere, dar stie ca trebuie sa fie puternica. Cam in jur de 4000 de euro costa reptarierea si inmormantarea. Stiu, toti suntem intr-o situatie dificila la vremurile ce le traim, dar stiu ca daca ne unim putem. Putem sa aducem un tata acasa, langa copii sai.

Ne vom implica si mai departe, pentru a susține copiii și vom gasi si un avocat pentru a vedea ce s-a intamplat, ce drepturi au copiii, deoarece Eusebiu lucra cu acte in Italia.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Pentru donații:

Titular ANDRIEȘ ELIZA MIRUNA – BCR

IBAN: RO48RNCB0156144622160001

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate