Atenție, zboară gloanțe pe la Văleni

3

De aproape un an de zile am primit informații conform cărora pe albia Bistriței, în zona Văleni, periodic vine un grup de braconieri care își amenajează locuri de vânătoare si vânează păsările care care vin pe cursul Bistriței.

Persoanele care ne-au semnalat aceste lucruri au declarat că au aflat de ce se întâmplă în albia Bistriței, deoarece au auzit focuri de armă si chiar ceva vâjâind pe deasupra Văleniului, ei presupunând că ar fi vorba de gloanțe care au ricoșat sau au ratat ținta.

Inițial am anunțat autoritățile pentru a prinde braconierii înainte de a face noi publice aceste lucruri. Nimeni nu a fost prins și o perioadă nu au mai fost la ”treabă” vânătorii, dar acum au reluat activitatea de vânătoare cu arme de foc și, fiind prea aproape de o zonă locuită, ne-am gândit să le stricăm distracția.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Adrian spune

    ;braconierii; sunt tot politisti sau apropiati ai lor.

  2. Dan spune

    Carevasazica , dupa ce ati anuntat autoritatile, lucrurile s-au linistit. O dovada clara ca in structurile militiei din Piatra Neamt sunt foarte multi interlopi pe post de „aparatori ai legii”.

  3. tot eu spune

    Bine ca politistii combat infractionalitatea amendand babe cu patrunjel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate