Neamț: 5 ani de pușcărie pentru viol

3

Un bărbat de 31 de ani, din Dragomireşti a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol.

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orelor 17.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ în colaborare cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat şi reţinut un bărbat de 31 de ani, din Dragomireşti, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. La aceeaşi dată, Judecătoria Piatra-Neamţ l-a condamnat pe acesta la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol.

În fapt, la data de 10.09.2014, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere fizică şi psihică cu o tânără, în vârstă de 18 ani, din Dragomireşti.

Acesta a fost condus şi încarcerat de poliţişti la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Blaj stefan spune

  Singura soluție este castrarea fraților.

 2. mickey999 spune

  Cum adica „constringere psihica”??
  Te pomenesti ca omu’ a incercat cu vorba buna mai intii… 🙂

  Ori s-a schimbat Codul Penal, ori datorita faptului ca o fi incercat „cu vorba buna” a primit in dar numai 5 ani de priveghi la beci ???

  Pai nu se luau odata 7 anishori pentru asemenea isprava !? Eh !??

 3. Anca spune

  Dumnezeu să mă ierte dar….sincer, eu cred că violarea violatorului ar fi cea mai bună modalitate de a-l face să priceapă monstruozitatea actului pe care l-a comis.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate