Ne supărăm degeaba pe poliție… Noi suntem de vină

3

În ultima perioadă am aflat cu toții, din presă, că poliția și procuratura lucrează cu tot felul de informatori, iau informații chiar și de la interlopi, primesc probe de la presă când aceasta se mișcă mai repede și așa mai departe.

De principiu nu e nimic ieșit din comun. Când ai de prins un criminal sau de salvat o viață, colaborezi cu oricine, doar că în România suntem atât de anapoda încât poliția și procuratura au voie să colaboreze cu suspecții și interlopii, să facă chiar înțelegeri cu aceștia pentru denunțuri, dar nu mai au voie să colaboreze cu serviciile. Spuneți voi dacă suntem o țară normală la cap? Poliția are voie să primească și să folosească informații de la infractori, dar NU mai are voie să mai primească și să folosească informații de la servicii.

Au fost desființate protocoalele între instituțiile de forță și servicii, iar noi în loc să înțelegem că în toată lumea instituțiile de forță colaborează cu serviciile ne-am bucurat în stil #hashtag iar acum ne supărăm.
Păi m**e ”doi și un sfert”, m**e SRI, m**e guvern, m**e protocoale, m**e poliție, m**e jandarmerie, am dat m**e la tot și, ce să vezi, acum se întorc rezultatele conceptului m**e în toate direcțiile.

Desigur că sistemul trebuie reformat, dar de fiecare dată când un guvern, oricare ar fi acela, încearcă să reformeze ceva vine opoziția si spune ”Jos labele de pe justiție”, ”Jos labele de pe Poliție” și, culmea, o mulțime de iresponsabili dintre noi chiar cred că totul trebuie să rămână înghețat și să nu se schimbe nimic.

Poliția, clasa politică, justiția nu sunt rele, sunt ceea ce merităm și ceea ce primim în urma alegerilor noastre. Poporul își merită din plin soarta manipulată de opoziție, oricare ar fi ea, de 30 de ani încoace. De 30 de ani nu lăsăm pe nimeni să reformeze niciun sistem și cine încearcă este ars la vot.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Stefan spune

    Domnule Iosib, colaborarea intre institutii trebuie sa se faca conform legii si in limita ei, nu prin protocoale secrete!Lipsa protocoalelor nu a impiedicat pe nimeni sa-si faca datoria, astea sunt justificari pentru fraieri!Exista proceduri , atat pentru 112, cat si pentru cazul minorilor disparuti, numai ca ele nu au fost respectate intocmai…Ce sa mai spun despre modul de actiune al procurorilor…

  2. Marius spune

    Chestia asta cu #hashtag a fost luata la impins vagoane de catre Antena 3. Pancartele cu ”Jos labele de pe justiție”, ”Jos labele de pe Poliție” sunt folosite de mosnegii participanti la mitingurile Antena 3/ PSD. La fel si cu „protocoalele”. Cand au cerut „hashtagistii”, asa cum ii numesc cei de la Antena 3, ca au ceva impotriva colaborarii dintre politie si servicii. Nu cumva ANTENA 3 se ocupa incontinuu de subiect?

  3. viorel negura spune

    Aveti perfecta dreptate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate