Ne mai dați voie să ne îmbolnăvim și de altceva decât de COVID la Piatra-Neamț?

3

În România avem spitale covid si spitale non-covid. O invenție care nu se regăsește în celelalte țări din Europa unde spitalele tratează atât oameni cu covid, cât și oameni cu alte boli.

De când a început pandemia, la spitalul din Piatra-Neamț nu se mai poate duce nimeni dacă nu are covid. Femeile din Piatra-Neamț nasc prin alte județe și orașe, pentru orice boală trebuie să te duci la spitalul din Roman unde este un coșmar din cauza supraaglomerării sau să pleci din județ.

Cărăm bătrânii cu boli cronice prin alte orașe, își operează părinții copiii de apendicită prin alte județe, orice ai nevoie pe linie medicală te sui cu bagajele în mașină și pleci din Piatra-Neamț. Ce porcărie e asta? Fac părinții și copiii bolnavilor naveta la rudele spitalizate prin alte orașe, mulți refuză să se mai trateze și sunt luați cu salvările de acasă în ultimul moment. Totul este o mare bătaie de joc.

Cel puțin dacă am face toate aceste sacrificii ca cei bolnavi de covid să fie tratați exemplar la spitalul din Piatra-Neamț, dar nici pe departe nu se întâmplă asta.

Guvernanților, deschideți spitalul din Piatra-Neamț pentru toți bolnavii! Dați-ne voie să ne mai tratăm și de alte boli! În Neamț se moare mai mult de alte boli decât de covid! Chiar nu vă mai ajunge odată cu bătaia asta de joc?

Iosub Robert

3 Comentarii
 1. Francisc spune

  Ce comentariul sa mai am, a spus și la televiziune ministrul fost, al sănătăți cit scaunul a fost cal nu a spus nimica doar după a spus, dreptatea și criminali din sanitar, findca a declarat mai puține decese, findca au fost bolnavi înfometați și însetați, atita sa aibe familiile lor și părinți cit siau bătut jok și ei de pacientii

 2. paul spune

  voiculescu:mergeti si tratati-va in afara granitei,la noi numai covid,seurile antigripale numai din afara,bani pt.cercetare canci.
  VOTATI CU NOI,EUROPENI!

  1. Francisc spune

   Cu primarul actual nașteri acasă cu moașele alfel nu aveți loc de inblnavirile covit, al partidelor conrupte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate