Municipiul Piatra Neamț – Vom avea parte de un Centru pentru prevenirea violenței în familie

0

În urma ședinței de astăzi a Consiliului Județean Neamț, am primit vești imbucurătoare, vom avea parte de un centru pentru prevenirea violenței domestice, se va moderniza drumul de pe Cozla până la Cercul Gospodinelor, se vor asigura dotări în centrele de permanență din oraș, pentru cei mici vo fi extinse locurile de joacă, urmând să se înființeze terenuri acoperite cu gazon, iar în școli și în grădinițele cu program prelungit se vor dota cabinetele medicale.

Sunt cu sufletul și mintea alături de pietreni!

Astăzi, în ședință a Consiliului Local, amendamentele propuse de mine, colegii din PSD și cei de la PMP și ALDE au fost votate de către întregul legislativ.

Municipiul Piatra-Neamț are o șansă de a recupera din rămânerile în urmă! Am propus și au fost alocate fonduri pentru modernizarea drumului care duce la Cercul Gospodinelor! Reușim, astfel, să punem în valoare una dintre cele mai frumoase zone ale orașului, asigurând condiții optime de deplasare pe Cozla și totodată dezvoltând turismul in capitala de județ.

La împărțirea banilor publici ne-am gândit și la femeile care suferă, fiind victime ale violenței domestice și vom realiza cu fonduri de la bugetul local un centru pentru prevenirea violenței, pentru că nu există în oraș așa ceva.

Pentru sănătatea oamenilor vom asigura dotări în centrele de permanență din oraș, iar pentru cei mici vom extinde locurile de joacă, urmând să înființăm terenuri acoperite cu gazon, iar în școli și grădinițele cu program prelungit vom dota cabinetele medicale.

Trăiesc bucuria că din nou am putut acționa pentru binele pietrenilor și dezvoltarea orașului nostru drag!

Și am satisfacția că amendamentele propuse au primit girul tuturor consilierilor, ceea ce înseamnă că PSD prezintă credibilitate în Consiliul Local Piatra-Neamț!”, a declarat Florentina Moise.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate