Condamnați pentru că au respectat ordine politice de la PDL/PNL: Vasile Pruteanu, Cristina Mititelu, Mihaela Ignatovici, Ana Monda, Vasile Vișan

3
 • Vasile Pruteanu – fost președinte al CJ Neamț
 • Cristina Mititelu – fost director executiv al Direcției juridice din cadrul CJ Neamț
 • Mihaela Lazăr Ignatovici – fost secretar al CJ Neamț
 • Ana Monda – fost viceprimar al municipiului Piatra-Neamț
 • Vasile Vișan – fost secretar al Primăriei Piatra-Neamț.

Toți au luat pedepse penale cu suspendare pentru că au respectat dispoziții politice venite de la fostul PDL Neamț, actualul PNL Neamț, și au dat milioane de lei aiurea de la Consiliul Județean Neamț și Primăria Piatra-Neamț.

 • Niciunul dintre cei care au dat ordinele politice executate de condamnații de mai sus nu a pățit nimic.
 • Niciun organ de control care a tolerat și acoperit sifonarea banilor de la CJ Neamț și primăria Piatra-Neamț nu a pățit nimic.
 • Niciunul dintre cei condamnați nu a beneficiat de niciun leu din aceste alocări ilegale de milioane de lei.
 • Niciunul dintre cei care au cheltuit banii nu au pățit nimic.

Respectați, dragi funcționari, dispozițiile politice, dați bani aiurea, numiți directori, faceți tot ce vi se spune de la partid că doar voi veți răspunde penal și veți rămâne fără casă și masă… Nu acum, că acum sunteți funcționari aroganți care credeți că vă ține cineva în brațe. Veți plăti peste 5 ani, 10 an. Poate veți scăpa… sau poate nu.

3 Comentarii
 1. Dreptate sociala spune

  Tin minte cu ce aroganta portocalie Ana Monda facea declaratii prin 2012 fata de cei ce voiau sa-si recupereze bunurile nationalizate a 2 a oara de regimul fascisto pedelist…acum baieti…radem noi! Confiscarea in intregime a averii hotilor (care ar fi ei) se va produce in maximum 5 ani!!!
  Eu am rabdare!!!

 2. Irimia ghe spune

  toti acesti mari demnitari ai judetului neamt au facut aceste magarii cu buna stiinta,

 3. Sandu Marian spune

  Deci au fost niște slugi ale celui mai ticălos regim. Nicidecum oameni cu patriotism în suflet. Deci trebuiau condamnați cu executare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate