Municipalitatea pietreană continuă programul de lucrări edilitare de sezon

0

Municipalitatea pietreană continuă programul de lucrări edilitare propuse a fi realizate prin societatea Publiserv în prima jumătate a acestui an.

Se are în vedere refacerea marcajelor și revizuirea indicatoarelor rutiere, reparații punctuale ale străzilor cu asfalt, reparații capitale pe străzile cu un grad avansat de uzura, reparații și modernizări ale aleilor pietonale, reparații ale locurilor de joacă, reparatii si montaj de mobilier stradal, întretinerea rețelei de canalizare pluvială.
Primarul Dragos Chitic a efectuat ieri, 3 aprilie, o nouă deplasare pe teren, împreună cu factori responsabili, în zone în care se realizează lucrări sau au fost sesizate unele probleme.


,,Deplasarea periodică pe teren și discuțiile cu cetățenii care au sesizat unele probleme ne ajută să intervenim mai eficient. Vă invit să continuați să ne semnalați orice aspect edilitar care considerați că necesită intervenția municipalității. Suntem deschiși și organizati procedural pentru a rezolva operativ cât mai multe dintre ele.”, a declarat Dragos Chitic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate