„Moș Crăciun există!” – Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță, alături de copilașii internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență (IMAGINI)

0

Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță, a fost ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun seara trecută și a reușit să aducă zâmbete pe chipurile copilașilor internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Acțiunea va continua și astăzi, când membrii Partidului Social Democrat Piatra-Neamț vor trimite și alte daruri micuților internați pe această secție.

Aseară m-am pus în pielea Moșului care este atât de așteptat de către copii și am căutat să împart zâmbete și bucurii micilor pacienți de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Ce emoții am simțit, e greu de spus în cuvinte! A fost șansa mea de a simți pe deplin magia sărbătorilor și am reușit să aduc o bucurie copilașilor suferinzi. E minunat să vezi că niște ochi triști se înveselesc dintr-odată și mânuțe mici caută să te cuprindă într-o îmbrățișare sinceră!

Astăzi, colegii mei de la PSD Piatra-Neamț vor trimite și alte cadouri pe adresa Secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru a le face noi bucurii micilor pacienți.

Sănătate, copii frumoși! Să scăpați de suferință și durere cât mai repede posibil!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate