Monument de bunătate și exemplu de urmat – doamna director al Școlii Gimnaziale nr. 1 Dochia

2

Traversam o perioada grea si agitata si cautam solutii pentru ca invatamantul sa functioneze si asa. Greu, foarte greu.
Este simplu de spus: facem online. Dar cine cauta si cine gaseste solutii?

Comuna Dochia nu este in scenariul rosu, dar elevii de la licee si scoli profesionale, copiii din Dochia ce invata la Piatra Neamt, sunt in scenariul rosu. Acesti copii trebuie sa faca orele online.

Cine ii ajuta? Unii dintre ei provin din familii numeroase si defavorizate, nu au absolut nici o sansa.

Dar iata ca se gaseste un suflet cald, o inima mare care se gandeste si la ei: doamna director al Scolii Gimnaziale nr 1 Dochia. Desi acesti copiii nu mai sunt elevii scolii gimnaziale, doamna director nu se indura sa ii lase fara ajutor.
Astfel, copiii au fost primiti la scoala din Dochia si li s-a pus la dispozitie cate un calculator conectat la internet, cu camera web si microfon, pentru a se putea conecta la lectiile online de la liceele si scolile lor.

Felicitari din suflet si iata un bun exemplu de urmat pentru toti cei ce ar putea sa ajute. Alaturi mereu de elevi si fosti elevi, doamna director Asavinei Georgeta este monument de bunatate.
Elevii ii multumesc cu lacrimi in ochi! De zeci de ori ” felicitari”, doamna director!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cris spune

    Doamna aceasta nu oboseste niciodata. Se implica in foarte multe proiecte, pune suflet in tot ceea ce face. E ”cheia si lacata” cym se spune!

  2. Chele spune

    Doamna Asavinei este o persoana cu multa valoare si popularitate am cunoscut o cu foarte multi ani in urma om deosebit de o bunatate si o modestie rara ..Felicitari pentru ceia ce este si face

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate