Guvernul vrea din nou să ne închidă în case

4

Oamenii care sunt la guvernare nu au altă grijă decât să ne încuie pe noi în case. Dacă ar fi prima oară, am înțelege, dar au mai aplicat aceste măsuri inutile, cu toate restricțiile, și au cheltuit milioane de euro să țină oameni în carantină pe la toate hotelurile și pensiunile. La ce folos? Nu au reușit să rezolve absolut nimic legat de pandemie, ci doar să nenorocească firme, afaceri, locuri de muncă și resursele românilor.

Acum, același guvern depășit de situație face din nou ceea ce a mai făcut fără nici un rezultat. ”Diagnosticul” acestei reluări a restricțiilor severe se regăsește într-un citat din Albert Einstein: ”Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat.”

Prin aceste măsuri pe care le considerăm neinspirate, ne dăm seama că cei care sunt la guvernare nu au nicio legătură cu realitatea și nu au nicio grijă. Ei nu pierd locul de muncă ca restul românilor, ei nu au treabă cu transportul în comun că au șofer la scară, lor nu le scad veniturile pentru că au mormane de bani, ei nu merg la piață la cumpărături că au slugi, ei nu se tratează în spitalele de stat pline de microbi și aroganță, ei nu plimbă nici măcar un cățel și nu schimbă nici măcar rumegușul la un hamster. Ei sunt niște politicieni preafericiți fără nicio grijă. Pentru ei e foarte simplu să spună ”mulțimea la coteț”. Pe ei nu-i afectează cu nimic.

Cea mai clară dovadă că guvernanții iau măsuri care ne privesc doar ca să ne arate cine conduce este faptul că nimeni nu este sancționat în vreun fel dacă ia decizii proaste. Pentru situația de data trecută cu starea de urgență în care la 2-300 de cazuri pe zi au ținut românii în case, s-a nenorocit toată economia și s-au cheltuit miliarde, nu a fost nimeni tras la răspundere, deși acum când suntem la mii de cazuri pe zi e clar că starea de urgență a fost o decizie greșită sau foarte slab gestionată.

Ce fac politicienii de la guvernare în timp ce nouă ni se pregătesc restricții? Ei bine, ei se pregătesc de alegeri și să vedeți la finalul campaniei aroganța supremă. După o lună de zile în care ne vor spune să stăm în case, copiii să învețe online, oamenii să muncească de la distanță și să se închidă tot, o să-i vedem pe aceiași oameni de la guvernare spunându-ne să ieșim cât mai mulți din case și să mergem la vot.

Iosub Robert

dolinex
4 Comentarii
 1. Elena spune

  Bine au facut, ca majoritatea romanilor nu respecta normele elementare de igiena, trebuie inchisi in case, pentru a scapa de boala asta.

 2. Nelu spune

  PAI DA , că. Românii ,Nu sunt ca Grecii , aceia. când li sa impus o limită ,au Pârjolit tot

 3. Ion spune

  Foarte bine….Decizie corectă….
  👍👍👍👍👍👍

 4. Cristian spune

  Niste incompetenti! Sistemul sanitar e in colaps si pe cei de la PNL in frunte cu presedintele tarii cat si pe cei de la USR, nu-i intereseaza ca mor cu zile sute de romani pe zi! Au inchis scolile, fara ca o mare parte din copii sa aiba posibilitatea de a invata on-line! Nu-i intereseaza nimic altceva decat alegerile parlamentare. Le este frica sa nu piarda prea mult din procentul electoral pe care l-au capatat cu promisiuni si minciuni. Cetatenii ai vor sanctiona la vot! Nu este democratic si nici recomandat sa dai puterea unui singur partid politic! Asta ar insemna sa ne intoarcem inainte de 1989 su nu vrem sa mai fim in aceasta situatie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate