Monștrii există: un tată din NEAMȚ și-a agresat micuța de numai 8 ani. Fetița a ajuns la spital cu suspiciunea unei tentative de viol

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, o fetiță de numai 8 ani a fost preluată aseară de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Spitalului Municipal Roman prezentând mai multe contuzii și existând suspiciunea unei tentative de viol.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț a transmis următoarele date:

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cadrul investigațiilor efectuate s-a conturat ipoteza conform căreia minora ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Până în prezent, această ipoteză nu a fost confirmată, minora fiind supusă unui control medical de specialitate.

Totodată, au fost informați reprezentanții D.G.A.S.P.C. cu privire la acest caz.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și agresiune sexuală, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cauză.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate