”Monitorul de Neamț” contribuie la falimentul TCE 3 BRAZI

2

După cum știm cu toții, societatea TCE 3 BRAZI s-a cerut la baia economiei de piață declarandu-se insolvabilă. Nu mai intrăm în amănunte deoarece opinia noastră despre această insolvență, faliment sau ce o fi e clară, în sensul în care nu credem că băieții deștepți din spatele TCE 3 BRAZI au ajuns în situația jenantă de a nu-și mai putea plăti datoriile ci e vorba de o altă ghidușie administrativ-financiară.
Interesant este că singurul dator la TCE 3 BRAZI pe care noi l-am gasit este GRUPUL DE PRESĂ ACCENT SRL, firma din spatele cotidianului Monitorul de Neamt, aflată și ea în faliment având ca prim creditor firma S.C. TCE 3 BRAZI S.R.L. în dosarul 718/103/2014/ înregistrat la 21.01.2014.
Nu știu ce ar trebui să deduc eu din această îmbârligătură, dar vad zilnic la televiziunea din curtea TCE 3 BRAZI chiar pe domnul FILIP CEZAR GIGI MARIAN, unicul administrator al firmei falimentare care e datoare la TCE 3 BRAZI. Oare muncește la TV în sistem barter să achite datoria ?
De altfel nu prea înțeleg eu cum o firmă așa de serioasă ca acest grup de presă condus de Filip Cezar Gigi Marian a ajuns în ingrata poziție de insolvență fiind de notorietate faptul că prin această firmă s-au împărțit miliarde de lei din contractele de publicitate de la Consiliul Județean Neamț sau de la alte instituții bugetare.
Nu înțeleg nici cum au ajuns cei de la Monitorul de Neamț să fie atât de datori la TCE 3 BRAZI căci dacă ești dator cuiva înseamnă că trebuie să-i dai bani, iar atunci când vin banii de la Consiliul Județean Neamt iar tu esti dator la firma familiei președintelui Consiliului Județean Neamț, cred că undeva ceva miroase urât.
Sunt sigur că totuși domnul Filip Cezar Gigi Marian va găsi el o modalitate să ne dea două palme jurnalistice și să explice în vreo emisiune sau în Monitorul de Neamț cum a ajuns să fie dator la TCE 3 BRAZI.

monitorul-faliment

Iosub Robert

PS: Pentru a nu se interpreta greșit acest articol, menționez fără absolut nicio ironie că din punctul meu de vedere domnul Filip Cezar este cel mai bun jurnalist care scrie în momentul de față în presa tiparită din Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. cititor spune

    P.S.Execrabila organizarea la intalnirea cu academicianul Eugen Simion.Presa de astazi nu are nimic de comentat?.Ma asteptam ca Robert sa fie primul.In privinta d-lui academician, exista citeva amintiri de prin anii 1960-1970,cind acesta a stat la noi in jud.-regiunea Bacau-pentru a scrie unele din lucrari.Dar, in fine, acest lucru nu intereseaza pe cei care se dau „telectuali”.

  2. cititor spune

    Parerea mea ,vorba cantecului,Viorel Cosma este cea mai buna „pana”in jurnalismul nemtean.Pacat insa de….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate