Monitorizările împotriva braconajului piscicol continuă

1

În urma monitorizării asupra unor zone cu risc major de braconaj piscicol pe lacul Izvorul Muntelui și râul Bistrița la o temperatură cu multe grade cu minus membrii și inspectorii ANCBP au găsit numeroase găuri în gheață pregătite pentru amplasarea de plase și pescuit la oștie.
Precizăm că ambele se încadrează la infracțiune conform OuG23/2008 art 64.
Monitorizările vor continua în vederea combaterii braconajului piscicol și depistarea persoanelor care săvârșesc acest gen de infracțiuni.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. adrian spune

    Monitorizare inseamna supraveghere permanenta cu tahnica speciala. Ca se duc asa zisi „inspectori” in plimbare „dezinteresata”pe Bicaz …ca parca numai Lacul Bicaz exista in Neamt….e discutabil.
    E fix treaba administratorului daca le face astora de la ANCBB campanie de popularizare . Din pdv-ul meu de vedere atributiunea lor legala e fix pix 0, rezultatele in combaterea braconajului minore, ia daca orice copca de pescar e gata …gaura pentrru pescuit cu ostia …o cam dam in paranoia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate