Moment de reculegere în memoria poliţistului Sorin Vezeteu

6

Astăzi, în toată ţara, începând cu ora 11:00, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria poliţistului erou Sorin Vezeteu, căzut la datorie în seara zilei de 20 iulie,  pe peronul Gării Burdujeni (Suceava).
Polițiștii din cadrul Poliției din Municipiile Piatra-Neamț și Roman, alături de colegii de la Biroul de Poliție Transporturi Neamț, au păstrat în semn de respect un minut de reculegere în fața Gărilor Piatra-Neamț și Roman.

Momentul de reculegere a fost ținut atât de polițiștii aflați în patrulare, cât și de cei aflați în serviciile zilnice la IPJ Neamț și subunitățile din teritoriu, prin salutul de onoare și folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecializatelor de poliție.

Sorin Vezeteu a fost avansat în grad de subinspector post-mortem, ieri, printr-un decret semnat de președintele României, Klaus Iohannis.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Moment de reculegere în memoria subinspectorului post mortem V…

Moment de reculegere în memoria subinspectorului post mortem Vezeteu Sorin

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Sonntag, 23. Juli 2017

Moment de reculegere în memoria poliţistului erou Vezeteu Sorin

Moment de reculegere în memoria poliţistului erou Vezeteu Sorin

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Sonntag, 23. Juli 2017

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Justitiarul De Neamt spune

  A trebuit sa moara un om dar nu cred ca nici acum nu vor fi legi mai aspre

 2. pietrean spune

  Ce mai putem zice? Absolut nimic,ramaii mut,in astfel de situatii,tragedii,care din pacate se intampla tot mai des in Romania.Cazul barbatului de60 de ani ucis de un pusti de 17 ani in spital,,,barbat de 41 de ani revenit acasa cu familia din Anglia,ucis de un pusti de 16 ani pe fondul consumului de alcool si a unor conflicte mai vechi intre familii,tanar de 22 de anicare aucis doua femei in varsta ,una in Alba,alta in Botosani,politist ucis de un dezaxat de 24 de ani in Suceava.Asta este tineretul ,,mandria tarii,,viitorul tarii,betivi,batausi,criminali,violatori,,,fara nici un Dumnezeu.Fara prea multa carte,fara educatie,respect,bun simt,,,fara sa le placa munca.Iata ce ne-a adus ,,asa zisa,,democratie.Parintii nuse mai ocupa de mici de educatia lor,scoala nici ea,societatea este si mai dezinteresata,,,legile ptr.infractori prea blande,armata obligatorie desfiintata,iar tineretul isi face de cap,devine unul destrabalat,agresiv,violent,chiar ajungand la crime infioratoare.Cred ca s-ar impune introducerea Pedepsei cu Moartea in astfel de cazuri,pentru reducerea unor astfel de tragedii,care te zguduie cand le auzi.!!!

 3. Vasilica spune

  Corect, Politia Locală sau mai bine zis Poliția Inutila ce rost i-si are acolo.÷E rusinos si total nepotrivit.

  1. anonim spune

   Asta-i parerea ta nu?ei bine parerea ta nu conteaza…

 4. Dorian Iacob spune

  din pacate, numai dupa astfel de situatii , se vor lua masuri.

 5. Ionica Ciolpan spune

  Locala ce face acolo?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate