Moarte suspecta

0

Postul de Poliţie Săvineşti a primit o sesizare, în ziua de 19 iulie, în jurul orei 12.20, cu privire la faptul că, în dreptul turbinelor Centralei Hidroelectrice Săvineşti, a fost identificat cadavrul unei persoane de sex femeiesc.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, descoperind, pe malul drept, în dreptul hidrocentralei, cadavrul femeii, care fusese scos din apă de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
Ancheta poliţiei a stabilit identitatea femeii: S. Marica, de 30 ani, din Piatra-Neamţ, judeţul Neamţ, semnalată ca dispărută de la domiciliu, din data de 15 iulie a.c. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de vătămare corporală. Corpul neînsufleţit al femeii a fost trasportat către Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Piatra-Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate