Moarte suspecta

0

Postul de Poliţie Săvineşti a primit o sesizare, în ziua de 19 iulie, în jurul orei 12.20, cu privire la faptul că, în dreptul turbinelor Centralei Hidroelectrice Săvineşti, a fost identificat cadavrul unei persoane de sex femeiesc.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, descoperind, pe malul drept, în dreptul hidrocentralei, cadavrul femeii, care fusese scos din apă de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
Ancheta poliţiei a stabilit identitatea femeii: S. Marica, de 30 ani, din Piatra-Neamţ, judeţul Neamţ, semnalată ca dispărută de la domiciliu, din data de 15 iulie a.c. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de vătămare corporală. Corpul neînsufleţit al femeii a fost trasportat către Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Piatra-Neamţ.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate