Ce se intampla daca ajungi la spital si nu ai posibilitatea sa dai bani pentru a mitui personalul medical ?

1

Desi eu sunt extraordinar de indaratnic in privinta darii si primirii de mita mai ales in cazurile in care am de-a face cu un bugetar care  este deja platit din banii si chiar devin irascibil si cu potential violent daca ma simt constrans sa dau mita, am constatat ca foarte multi nemteni considera imposibil de rezolvat problemele de sanatate fara sa acorde mita, unii dintre ei simtind ca sunt presati prin atitudinea cadrelor medicale pentru a scoate banii din buzunar, in caz contrar neacordanduli-se atentia pe care o merita si o asteapta .
Faptul ca se da mita personalului medical nu e o noutate fiind o practica veche de cand lumea dar frica de a nu ti se acorda ingrijirile medicale necesare daca nu oferi mita, este un sentiment postrevolutionar care ia amploare de la o zi la alta si este alimentat in continuu de povestile nemtenilor care au avut ghinionul sa nu poata oferi bani unor cadre medicale . Poate unii dintre cei care spun ca nu esti bagat in seama la spitalul din Piatra Neamt decat daca dai mita fabuleaza, dar oare toata lumea o fi nebuna ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. carmen spune

    Citind articolele legate de ” spaga” pentru a fi ingrijit in spital, m-am simtit datoare sa intervin. De pe pozitia pacientului la urgenta: serviciile medicale care au fost acordate copiilor mei, au fost prompte si de o inalta profesionalitate. Nici un moment nu mi s-a dat a intelege ca ar astepta cineva din personalul medical sa ii acord vreo „atentie”. Oamenii de acolo muncesc din greu, in conditiile pe care le au ofera din punct de vedere profesional, tot ceea ce pot ei mai bun.Si pun suflet in asta!
    Nu cred ca sunt singura mama , multumita de serviciile medicale acordate. Ar fi un mare pacat doar sa-i criticam pe acesti oameni si sa nu spunem vreodata vreun cuvint de recunostiinta.
    prof. Carmen Irimia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate