Misiuni de stingere a incendiilor în comunele Botești și Horia

0

Joi, 15.11.2018, la ora 15:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat în trafic pe DN 2, în dreptul localității Nisiporești, comuna Botești. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță și SVSU Războieni cu autospeciala din dotare, care au stins incendiul.
În urma incendiului au ars: elemente de caroserie și din compartimentul motor.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efect termic”.

Tot joi, la ora 18:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Cotu Vameș, comuna Horia. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.
În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum necurățat de funingine”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate