Gheorghe Ștefan a fost eliberat și este în drum spre casă

2

Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra-Neamț a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Ploiești și acum este în drum spre casă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Onelian dalmatio spune

  Ei ce să îi faci?!, a trecut și gata; are viitorul asigurat , pensie bunicica, mai si-o specială, îl doare în cot de cei ce n-au nim7c deși au muncit cinstit în România și au peste 60 de ani.RUȘINE POLITICIENI UNDE ATI ADUS ȚARA, RUȘINE EEEE!

 2. mickey999 spune

  Acum e rindul meu sa spun : „Exact asa cum am prezis” ( te superi ca spun eu primul ? 🙂 )

  Fanel va fi liber pina la sfirsitul anului 2018 .

  Iaca este!

  Retzeta succesului : furi citeva zeci de milioane, le bagi in „dosul” ( ma scuzati) copiilor, ii imbuibi bine cu lovele, tii familiei lectia despre cum „ma duc eu la pirnaie un an-doi, dar lovelele ramin pentru 3 vietzi” , cumperi doua garsoniere aiurea sa fie , divortzezi , si cind te duci la pirnaie iti confisca „Satul romanake” cele doua garsoniere chipurile „ca sa acopere parte din paguba”

  Varianta B) : torni, dai toti banii pe care ii ai sau nu ii ai inapoi cui trebuie ( dar TOTI BANII!!) si ramii sarac dar liber.

  Fanel a jucat pokerash bine asa ca stie sa stringa din dintzi si din curea.

  Si uite asa devine erou local si-l pupa toti in tur …”sa traiesti ne’a Stefane! Esti boier nashule. Om ca lumea ! N-ai turnat ” …etc.etc.

  A mai fost un erou din asta prin Piatra Neamt isi spunea „legenda in viatza” … L-am vazut asta vara …juca table pe o banca in fata magazinului „Unic unde nu gasesti nimic”… nu am putut sa nu ma abtzin si sa nu zimbesc cind l-am vazut …de fapt am ris si am nechezat ca un cal cind l-am vazut cum se retragea el incetishor , mergind pe jos catre casa ca …deh …mashina „este da’ s-a terminat” , „gashca este dar si aia s-a terminat”…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate