Misiuni ISU Neamț desfășurate marți, 1 noiembrie

0

misiuni-isu

Misiune de stingere a unui incendiu:

Marți, 01.11.2016, la ora 11:35, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la coşul unei locuințe particulare din localitatea Dochia, satul Dochia. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În urma incendiului a ars : funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat.

Misiune salvare animale:

Marți, 01.11.2016, la ora 09:03, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o cabalină căzută într-un șanț în municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Ajunși la locul intervenției, pompierii salvatori au intervenit cu mijloacele din dotare pentru degajarea animalului.

Misiune asigurare măsuri P.S.I.:

Marți, 01.11.2016, la ora 21:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112” de către Poliția Dumbrava Roșie despre faptul că în atmosferă se simte miros puternic de gaz în zona Primăriei Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor p.s.i. în zonă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate