Misiune asistenţă persoană în municipiul Piatra Neamţ (22.03.2011)

0

La ora 17.39, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 9 subofiţeri, autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, autospeciala de descarcerare şi echipajul SMURD pentru a acorda asistenţă unei persoane (Daniela N., 39 de ani), domiciliată pe Bulevardul Dacia din municipiul Piatra Neamţ.

Proprietara s-a blocat în locuinţă şi, pe fondul unor afecţiuni psihiatrice, a început să arunce diverse bunuri casnice din balconul apartamentului situat la etajul 5 al imobilului. Obiectele aruncate în stradă puneau în pericol viaţa trecătorilor din zonă. Pompierii militari au amplasat autoscara în apropierea balconului, pentru a-i distrage atenţia, şi au deblocat uşa de acces în locuinţă, în prezenţa părinţilor şi a organelor de poliţie. Proprietara a fost preluată de echipajul SMURD care, după ce i-a evaluat funcţiile vitale, a transportat-o la Spitalul Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate