Misiune a pompierilor în cartierul Mărăței

0

În această seară, în jurul orei 20.15, pompierii pietreni au intervenit într-o misiune de deblocare a unei uși de la un apartament situat pe Aleea Plaiului din Piatra-Neamț. La fața locului s-au deplasat o autospecială de pompieri și o ambulanță SMURD. Din ceea ce ne-au declarat vecinii la fața locului, se pare că este vorba despre o persoană în vârstă care ar fi căzut în locuință.

Revenim cu informații.

UPDATE ISU NEAMȚ:

Prin apel la 112, la ora 19:45, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat pe strada Aleea Plaiului din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Pompierii au intrat în apartamentul situat la parterul blocului unde au găsit un bărbat de 55 de ani căzut într-o cameră. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Piatra Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate