Minoră semnalată ca dispărută de la domiciliu

0

În ziua de 27 iulie a.c., în jurul orei 11.00, Postul de Politie Agapia a fost sesizat despre faptul că Antonie Vasilica, de 15 ani, din comuna Agapia, judetul Neamt, a plecat de acasă în ziua de 12 iunie a.c. si până la această dată nu a revenit la domiciliu.

Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că în data de 12 iunie a.c., minora a plecat de acasă împreună cu sora mai mică, în vârstă de 6 ani, pentru a se plimba în parcul din orasul Tg. Neamt. Aici s-au întâlnit cu sora mai mare în vârstă de 19 ani, pe care a rugat-o să aibă grijă de sora mai mică, întrucât merge la un magazin să cumpere dulciuri, dar nu s-a mai întors. Antonie Vasilica a mai fost plecată de la domiciliu de patru ori, ultima dată în decembrie 2010, fiind găsită în localitatea Fălticeni.

SEMNALMENTE: înăltime 1,50 – 1,59 metri, corpolentă atletică, părul vopsit roscat, cu firul drept, de lungime medie, fata ovală, frunte lată, ochi căprui, nas drept, buze mijlocii. Ca semn particular prezintă o cicatrice pe arcada ochiului stâng.

ERA ÎMBRĂCATĂ LA MOMENTUL DISPARłIEI cu un tricou de culoare mov, un hanorac de culoare albă si pantaloni tip reiat de culoare verde deschis si era încăltată cu saboti cu talpa de culoare crem si barete negre.

Persoanele care pot da relatii cu privire la minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de politie sau să apeleze gratuit 112!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate