Minoră din Piatra-Neamț, căutată de polițiști [FOTO]

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei ARMENE DIANA GABRIELA, de 16 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 26 februarie a.c., despre faptul că minora ARMENE DIANA GABRIELA, de 16 de ani, a părăsit voluntar, în cursul aceleiași zile, Centrul ”Sancta Maria”, din Piatra Neamț, unde aceasta era instituționalizată și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,68 m, greutate – 54 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare șaten, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare albă, colanți negri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

UPDATE:

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informați cu privire la faptul că, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 15.00,  minora ARMENE DIANA GABRIELA, de 16 de ani, a revenit în Centrul ”Sancta Maria” din Piatra Neamț.

Polițiștii au stabilit faptul că, pe perioada dispariției, minora s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț, la locuința unei cunoștințe.

Din verificările efectuate a reieșit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate