Casa de Pensii Neamț: a treia serie de tratament balnear/59 de bilete puse la dispoziție

0

Pentru a treia serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 21 – 23 martie  2020 sunt repartizate un număr de 59 bilete de tratament, fiind alocate automat un număr de 40 bilete, în următoarele stațiuni: Covasna, Olănești, 1Mai – Oradea, Nicolina, Pucioasa și Sarata Monteoru.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra-Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Au rămas nealocate, deoarece nu au fost înregistrate cereri, un număr de 19 bilete de tratment pentru următoarele stațiuni: Amara (10 bilete de tratament), Buziaș (2 bilete de tratament), Pucioasa (1 bilet de tratament) și Sarata Monteoru (6 bilete de tratament).

Menționăm că până la această dată sunt depuse 3930 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate pentru primele două serii de tratament balnear un număr de 73 bilete de tratament .

Casa Județeană de Pensii Neamț reamintește că:

– pentru cele 19 serii de tratament balnear ale anului 2020 i-au fost repartizate un număr total de 1.123 bilete de tratament, în  unităţile de tratament balnear proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă, „T.B.R.C.M.” – SA.

– prin Ordinul Președintelui C.N.P.P. nr.347 din 05.02.2020 au fost aprobate Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2020.

– pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

  • Birou Comunicare, Relații Publice și Informatică

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate