Minora accidentata in Roman

1

În ziua de 27 septembrie 2010, în jurul orei 14.40, Spitalul de copii „Sf. Maria” din Iasi a sesizat Serviciul Rutier Neamţ despre faptul că a fost adusă la această unitate medicală o minoră în vârstă de 3 ani, din Iasi, victimă a unui accident rutier, produs în ziua de 26 septembrie, în municipiul Roman. În temeiul sesizării, poliţistii Biroului Rutier Roman au demarat cercetările, iar în urma primelor verificări efectuate au stabilit că, în ziua de 26 septembrie, în jurul orei 12.00, minora în vârstă de 3 ani, din municipiul Iasi, care nu era supravegheată, a fost accidentată usor, în parcarea unei staţii de carburanţi, de pe str. Stefan cel Mare, din Roman, de partea din spate a unei remorci, tractată de un autotractor, condus de un cetăţean grec în vârstă de 61 de ani, cu rezidenţa în municipiul Iasi. Nici conducătorul auto si nici părinţii minorei nu au sesizat evenimentul Poliţiei.  Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cristescu Liviana spune

    Eu sunt din Fagaras, am deja o virsta si nu imi mai vine sa rid de cei care isi izoleaza apartamentele. Cred ca saracia te invata la orice. A, ca nu toti au dat aceeasi culoare la izolatie, asta este cu totul altceva. Bine macar ca au avut banii necesari pentru izolarea apartamentelor. Acum, aici, la noi, cei care nu au centrale termice, nu au apa calda, nu au caldura. Oare ce se face un om bolnav, cei care au copii mici, batrinii? Cred ca mai avem putin si vom lua drumul celor drepti. In incheiere, citesc ziarul dvs. cu placere. Felicitari! In incheiere, urez micutei accidentate, multa sanatate, iar parintilor putere. Doamne ajuta-i!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate