Ministrul Eugen Nicolăescu a venit astăzi la Neamț

0

Ministrul Eugen Nicolăescu a venit astăzi la Neamț, după întâlnirea regională de la Iași. Ministrul a taiat panglica la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, care dupa aproape 2 ani de lucrari de modernizare si reabilitare pe banii Bancii Mondiale a devenit functionala.

Comitetul de primire a fost compus din toti oamenii importanti ai momentului, presedinte CJ, prefect, deputati si senatori, primari, toti zambitori si optimisti. Dupa imbratisarile si saluturile de rigoare, ministrul Nicolaescu a inceput vizita in spital. Personalul medical a stat drepti, conducerea spitalului si mai si, insa tehnologia a dat mari batai de cap. Cand le era lumea mai draga, mai marii spitalului au avut de a face cu incapatarea lifturilor. Si nu o data, ci de doua ori.

In liftul plin de ziaristi, unii sefi de la descentralizate au inceput cu istericale…nu de alta dar si altii se simteau apasati de spatiul foarte mic al liftului.

Unii parlamentati au spus chiar glume sa mai destinda atmosfera.

Dupa ce de pe liftier au curs siroaie de apa si a reusit sa deschida usa, inima si zambetul lui Dan Morenciu, directorul Directiei de Sanatate Publica Neamt au revenit. Vizita ministrului a continuat fara alte incidente, cei patiti au evitat sa mai foloseasca liftul problema, insa alti ziaristi au patit aceeasi pozna cu altul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate