Ministrul Administraţiei şi Internelor a participat la şedinţa extraordinară a Colegiului Prefectural -Neamţ

1

Vineri, 20 aprilie 2012 ora 09.00, domnul prefect Mihai Archip a primit vizita ministrului Administraţiei şi Internelor, domnul Gabriel Berca şi a domnului secretar de stat, Petre Tobă. Întâlnirea de lucru a avut loc în cadrul şedinţei extraordinare a Colegiului Prefectural Neamţ, la care au participat reprezentanţii instituţiilor deconcentrate de la nivelul judeţului.

În cadrul întâlnirii, ministrul a subliniat priorităţile Guvernului legate de atragerea de fonduri europene, combaterea evaziunii fiscale, organizarea alegerilor din acest an şi faptul că acestea trebuie să fie literă de lege pentru activitatea desfăşurată de autorităţi.

Domnia sa a cerut atenţie la contractele pentru achiziţiile publice, la caietele de sarcini, la gestionarea corectă a banului public şi a cerut publicarea pe site-ul instituţiei a acestora.

„Cu privire la organizarea alegerilor, vor exista centre în toată ţara unde vor fi detaşaţi membri ai Corpului de Control al Ministrului pentru a monitoriza desfăşurarea alegerilor şi pentru a veghea la respectarea legii în perioada campaniei electorale şi în ziua votului. Un astfel de centru va fi şi la Bacău iar acesta va deservi şi Neamţul pentru ca în  perioada alegerilor  să fie linişte în Neamţ, dar şi în celelalte judeţe.” a declarat ministrul Gabriel Berca.

„Suntem onoraţi de prezenţa la această reuniune a domnului Ministru al Administaţiei şi Internelor Gabriel Berca şi a domnului Secretar de Stat Petre Tobă.

Folosesc acest prilej pentru a reitera priorităţile pe care şi Instituţia Prefectului – judeţul Neamţ le are în această etapă: absorbţia fondurilor europene, combaterea evaziunii fiscale şi nu în ultimul rând organizarea alegerilor în condiţii de deplină legalitate .

Doresc să subliniez şi faptul că la nivelul judeţului Neamţ, în cadrul Colegiului Prefectural şi al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nu am întâmpinat probleme  de colaborare, mă bazez pe aceşti colegi, sunt persoane bine pregătite, cu experienţă şi continuitate în funcţie şi cu un grad de răspundere ridicat.” a declarat prefectul Mihai Archip.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. dismerdatu spune

  buna ziua !
  Cind il auzi pe acest Prefect Archip care este o marioneta manevrata de catre Sendrea si Petre Ilie te apuca profunde sentimente de sila si scirba.
  Domnule Archip despre ce grad ridicat de responsabilitate ridicata e vorba ???
  Lasati pe altii sa va laude , nu va mai laudati voi intre voi , chiar nu va este deloc rusine , nu remarcati ca va-ti autocompromis CU TOTII in fata Opiniei Publice ??
  A-ti uitat deja caci sinteti functionari publici grav patati care a-ti adus judetul Neamt fruntas la Coruptie pe tara ?
  A-ti uitat asa usor caci sinteti responsabil de jafuriea bogatiilor judetului , a inflorit Coruptia si Evaziunea Fiscala ?
  A-ti uitat ca politicul isi baga coada in treburilr justitiei si nimic nu functioneaza cind e cazul de fapte cu miza mare unde sint implicate Cercuri de Interese Mafiote ??
  Lasati-o mai moale cu asa zisele colaborari fara probleme , mintiti de ingheata apele ..
  Toti cunosc faptul domnule Archip ca sinteti un personaj slab de caracter si va duc de nas subordonatii…!!
  Sint sigur ca la aceasta asa zisa Sedinta Extraordinara a fost o fatada falsa de publicitate pentru presa , dar…in culise problema principala este cum sa fraudati alegerile.
  Poate da dumnezeu si miine trece Motiunea si sa duce pe copca Guvernul Ungureanu si o sa vi se mai scurteze din virfurile nasurilor voastre atit de arogante si cu tupeu….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate