”Miniaturi”, expoziție de pictură semnată Elena Chiru

0

Miercuri, 17 august, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Piatra-Neamț, va avea loc vernisajul expoziţiei de miniaturi semnată Elena Chiru.
Evenimentul va începe la ora 17.00 și va fi prezentat de criticul de artă Lucian Strochi. De asemenea, expoziția va putea fi vizionată de public în perioada 17 august–17 septembrie.

Despre artistul plastic Elena Chiru: 
Născută pe 28 august 1952, artistul plastic Elena Chiru a absolvit cursurile de pictură din cadrul Centrului de Cultură şi Arte „Carmen Seculare”, clasa 2009-2012, sub îndrumarea profesorului Arcadie Răileanu. Pasiunea pentru pictură este prezentă în viaţă artistului încă din tinereţe. Lucrările din vremea adolescenţei au rămas la nivel de aspiraţie. Ulterior, artistul a reuşit materializarea unui vis, acela de a deveni artist plastic. Toate expoziţiile în care a fost prezentă cu lucrări, au fost expoziţii de grup. Cronologic, acestea s-au desfăşurat în anii 2010, 2011, 2012, 2014.
În 5 februarie 2015 a avut loc  prima expoziţie personală, reprezentând primul moment de maturitate artistică, un moment încărcat de emoţii şi dorinţe artistice.
Tematicile abordate în cadrul picturilor din prezenta expoziţie şi nu numai, sunt reprezentate de peisaje, natură moartă, monumente şi vestigii. Inspiraţia artistului îşi are originea în locurile vizitate, transpuse prin filtrul propriu, folosind imaginaţia şi dorinţa de a adauga și ceva personal.
Deţine lucrări în colecţii personale din ţară şi străinătate (Franţa, Marea Britanie, Israel etc.)

afis 2016 Lentzy

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate