Militarii pietreni și-au lăsat cimitirul în paragină

3

O parte din Cimitirul Pietricica este alocat armatei (MApN). Acolo sunt îngropați militarii, probabil familiile acestora etc.. E vorba de o facilitate, gratuitate oferită de municipalitate celor care ne apără patria.

Din păcate, cei care au acum în administrare această parte destul de mare din cimitir au uitat de ea, zona transformându-se într-o adevărată junglă din care mai răsare câte o cruce. Deoarece municipalitatea nu poate interveni pe o zonă dată în administrare armatei, poate nu ar fi rău ca armata să se autosesizeze și să scoată din categoria de zone camuflate cimitirul care le aparține și arată deplorabil acum.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. MARCEL spune

  SE prea Poate ca cei de la , din Armata sa se fi gandit la alte locatii , meleaguri pe unde sa fie Inhumati gen ; Afganistan , Irak si pe unde mai sunt trimisi , Stiti desigur ca ,Primele in astfel de misiuni variaza , daca vii inapoi primesti ceva mai putin , daca ramai pe acolo , primesc ai tai de acasa mai mult , eventual un post prin Armata . Asa ca Ce sa faca ei cu Pomana Municipalitatii ?

  1. uka spune

   de ce nu incerci sa mergi tu sa vezi cum e acolo si apoi sa vorbesti RUSINE

 2. Laria spune

  Sunt multe terenuri lasate de mîntuiala,care în timp au devenit groapa de gunoi al gunoaielor care aşa au fost educaţi,
  Bineînţeles autoritaţile cunoaşte aceste terenuri iar în preajma alegerilor vor ieşi iaraşi din vizuinâ pt puţina imagine.
  Şi atît,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate