Analizele tomograf se fac acum la un tomograf privat, fără ca spitalul să aibă costuri suplimentare

0

tomograf-spital-piatra-neamTomograful de la spital s-a stricat, iar neavând soluții pentru pacienți conducerea spitalului a fost nevoită ca până la repararea tomografului propriu să contracteze servicii de computer tomograf de la o clinică privată din Piatra-Neamț. Ei bine, dacă era conducerea veche a spitalului sigur aflam cât încasează privatul de pe serviciile externalizate de la spital, dar, deși pare rupt din filmele cu americani, noul contract este unul de tip barter, adică această clinică privată efectuează servicii de computer tomograf pentru spital cât acesta are tomograful defect și când clinica va avea tomograful defect spitalul va efectua același număr de tomografii în contrapartidă.
Deci se poate și la spitalul din Piatra-Neamț să se încheie contracte în interesul spitalului și nu doar în paguba lui. Poate învață acest stil de lucru și alte instituții bugetare din acest județ unde toată lumea e pusă numai pe cheltuit bani, para-ndarăt si șmechereli.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate