Mike Tyson vs Roy Jones Jr.: doua legende ale boxului revin in ring

0

Data de 28 Noiembrie 2020 aduce iubitorilor de sporturi de contact, o luptă cu adevărat legendară. Mike Tyson și Roy Jones Jr. vor intra din nou în ring, în California. O astfel de înfruntare istorică nu avea cum să nu atragă atenția și caselor de pariuri. Vom vedea în cele ce urmează istoricul și palmaresul celor doi pugiliști și vom efectua o introducere în ceea ce privește Tyson vs Jones cote.

Fiind vorba despre o luptă cu totul și cu totul specială, comisia a hotărât introducerea unor reguli aparte. Juriul nu va fi prezent, așadar meciul dintre Tyson și Jones Jr. se poate încheia doar prin KO sau abandon.

Cine este Mike Tyson?

Mike Tyson este fără îndoială una dintre cele mai marcante figuri din istoria boxului. Are un palmares incredibil printre care Campion Mondial WBC (în perioada 1986-1990, 1996) sau deținător al Centurii World Heavyweight (perioada 1987-1990).

Până acum, Mike Tyson a evoluat în 58 de meciuri înregistrând 50 de victorii, 6 înfrângeri și 2 partide indecise. După retragere, Mike Tyson a avut un stil de viață dezordonat și a crescut considerabil în greutate. De câțiva ani însă, Tyson încearcă să revină la forma sa din tinerețe și oferă fanilor constant actualizări de la antrenamentele sale.

Cine este Roy Jones Junior?

Roy Jones Jr. a început să facă furori în boxul mondial, atunci când a fost medialiat cu argint, la Jocurile Olimpice din 1988. De-a lungul carierei, a deținut numeroase titluri precum World Middleweight, Second Middleweight, Light Heavy-weight sau First Heavyweight.

Nu mai puțin de 66 de victorii are pugilistul la activ, pierzând doar de 9 ori. Anii au trecut peste Roy Jones, iar agilitatea sa este în scădere. Este de așteptat ca Roy să abordeze defensiv meciul cu Mike Tyson.

Faptul că lupta se poate decide doar prin KO sau abandon o face și mai interesantă. Cu siguranță, cei doi pugiliști își vor schimba tactica, deoarece punctele nu vor conta. Din partea lui Roy Jones Junior, trebuie să ne așteptăm la un contraatac, în timp ce Mike Tyson va căuta o lovitură decisivă așa cum ne-a obișnuit de-a lungul carierei.

Deși au trecut anii, Mike Tyson și Roy Jones Jr. pot atrage încă atenția, nu doar cu numele. Calitățile acestora nu pot fi contestate și probabil vom observa acest lucru, de-a lungul înfruntării. Fanii celor doi sunt pregătiți de o noapte istorică, iar casele de pariuri încearcă să ofere o doză suplimentară de dinamism.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate