Beneficiile balsamurilor de păr

0

Pentru a avea un păr sănătos, bogat și frumos este necesar să îi asigurăm o îngrijire delicată acestuia. Astfel, pe lângă folosirea șamponului, arsenalul de îngrijire a părului trebuie să includă și un balsam, care este unul dintre cele mai principale și populare remedii de îngrijire, oferind podoabei capilare un aspect sănătos și strălucitor.

Balsamul este un produs conceput pentru a neutraliza efectele nocive ale șamponului. Șamponul conține ingrediente active, care curăță părul și scalpul de sebum și impurități, dar care, totodată pot afecta negativ firele. Astfel, balsamul elimină toate efectele nocive ale șamponului, hrănind șuvițele cu substanțe nutritive și menținându-le un nivel optim de umiditate, prevenind uscarea acestora.

Beneficiile balsamului sunt vizibile chiar după prima utilizare. Acesta hidratează părul, îl face neted, moale și strălucitor. De asemenea, facilitează pieptănarea, iar dacă compoziția conține compuși antistatici, atunci părul nu se electrizează, dar devine mai ascultător și ușor de coafat.

Acest inovator produs are o funcție de protecție, creând un înveliș invizibil pe fiecare fir, protejând astfel părul de factorii nocivi ai mediului, precum radiațiile ultraviolete, vântul, cât și aerul cald în timpul utilizării aparatelor de coafat. În plus, remediul este capabil să mențină nuanța părului vopsit un timp îndelungat și să prevină despicarea vârfurilor, făcând părul mai puternic și mătăsos.

Cum să alegi corect balsamul potrivit

Balsamurile de păr https://makeup.ro/categorys/22811/ se împart în două grupuri diferite: universale și cele care îndeplinesc o anumită funcție.

Cel mai bine este să alegi al doilea tip de balsamuri, deoarece acestea vor oferi cea mai eficientă îngrijire, în funcție de tipul tău de păr.

Spre exemplu, pentru părul uscat și fragil, ai nevoie de un balsam hidratant și care să prevină despicarea vârfurilor. Acest tip de remediu va întări firele, le va hidrata intens, le va netezi și le va face mai elastice.

Pentru părul subțire trebuie să alegi un balsam care să confere volum și să întărească șuvițele.

Pentru părul vopsit un balsam a cărui formulă se bazează pe vitamina B5 și proteine va fi alegerea perfectă, deoarece aceste ingrediente au proprietatea să prevină decolorarea și să mențină nuanța intensă cât mai mult timp. De asemenea, conferă părului o strălucire impecabilă.

Pentru părul deteriorat un balsam care are proprietăți de regenerare va fi ideal. Acesta va oferi firelor o îngrijire delicată, le va regenera complet și le va proteja împotriva deteriorării.

De asemenea, alege balsamul care să conțină ingrediente naturale, fără siliconi, parabeni sau alte substanțe nocive, astfel părul tău va primi cea mai blândă îngrijire.

Cum se aplică corect

Pentru a obține efectul mult dorit, este necesar să aplici balsamul corect:

  • Aplică balsamul pe părul umed, spălat anterior cu șampon.
  • Nu aplica remediul pe scalp, ci doar pe șuvițe.
  • Aplică o cantitate mică de produs pentru a nu împovăra părul.

Balsamurile de păr au o mulțime de beneficii asupra părului, astfel, pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă și frumoasă, nu ezita nici o clipă să achiziționezi balsamul potrivit tipului tău de păr și să asiguri acestuia cea mai bună îngrijire.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate