Mii de oameni au venit deja la deschiderea Târgului de Crăciun

4

Mii de oameni au venit deja la deschiderea Târgului de Crăciun.
Lumea se simte foarte bine…urmează concertul lui Smiley.
Vom reveni.

Prima ediţie a Târgului de Crăciun din Piatra-Neamț şi-a deschis astăzi, 4 decembrie, porțile într-un decor de poveste, pe platoul de la Curtea Domnească. Prima seară a Târgului de Crăciun a debutat cu concertul susţinut de Smiley, care a fost primit cu mult drag de publicul nemţean, însă, până la sosirea îndrăgitului cântăreţ, atmosfera a fost încălzită de talentaţii copii ai Clubului Pinochio şi de artista locală Isabela Chitoșcă. Pe scena amplasată lângă Turnul lui Ştefan cel Mare a urcat şi preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, care a mulţumit partenerilor care s-au implicat, alături de Consiliul Judeţean, în organizarea unui astfel de eveniment.

Pe parcursul acestei luni, la Piatra-Neamţ vor mai concerta, Lidia Buble, Nadir și Lora&Band, Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu, Amna, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, DJ Rynno și Sylvia, Mandinga, Proconsul şi Guess Who.

Totodată, de la căsuţele montate pe platoul de la Curtea Domnească, cei interesaţi  pot cumpăra obiecte şi produse tradiţionale  sau băuturi calde.

De asemenea, Complexul Muzeal Județean Neamț oferă participanților posibilitatea de a vizita muzeele din municipiului Piatra-Neamț, dar și de a participa la diverse activități. Totodată copiii, dar şi adulţii vor putea participa la câteva ateliere de creație,care se vor desfășura pe tot parcursul evenimentului: de picturămodelaj în lut, de împletituri din sfoară şi confecţionare de măști tradiționale. Cele patru ateliere sunt organizate de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, în „căsuța atelier” a Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamţ vă așteaptă și cu un patinoar, de care vă puteți bucura pe toată perioada evenimentului. Programul va fi zilnic, între orele 10:00 – 13:30; 14:00 – 15:30; 16:00 – 17:30; 18:00 – 19:30; 20:00 – 21:30.

Nu putem uita însă de Caravana lui Moș Crăciun. Moș Crăciun va sta la Piatra-Neamț, va colinda întreg orașul şi va scoate din tolba sa daruri pentru copiii care îi vor spune poezii.

 Târgul de Crăciun este organizat de Consiliul Judeţean, în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamţ, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“, Complexul Muzeal Judeţean, Camera de Comerţ şi Industrie şi Direcţia Silvică.

Programul integral al Târgului de Crăciun aici.

20161204_181526

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Irina spune

  Cel ma-i reușit târg de Crăciun de până acum.

 2. cititor40 spune

  Probabil trebuia sa fie numai carnati,varza, bere,nu?Nu erau cumva si „altele”?Nu se vad si produsele din Ardeal?Numai usb-usr, care nu vede nimic bun in ce se face!Totul anti.
  Chioscurile, adevarat sunt ingramadite si stanjenesc circulatia,nu exista alta posibilitate.Felicitari totusi, organizatorilor!

 3. Samsonivich V. spune

  Tot cu mici si vata de zahar si iarna? Mai iesiti si voi macar dincolo de trecatorile spre Ardeal.

 4. xx spune

  Nu este prea inspirata montarea acelor chioscuri si a patinuarului unde sint acum a luat mare parte din spatiu si nu vor avea loc spectatorii si vizitatorii nici macar cei din prima seara,sau poate scena trebuia in alt loc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate