Miercuri 25 mai 2011, ora 13, operatie pe SJUPN deschis

4

Miercuri, 25 mai 2011, ora 13, operatie pe SJUPN deschis. Operatia va fi supravegheata de domnul Pruteanu Vasile si in calitate de  anestezist CA SJU Neamt.
Maine, are loc o sedinta a Consiliului de Administratie a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt la care participa ca invitat si domnul Vasile Pruteanu, presedintele Consiliului Judetean Neamt.
Dupa desfasurarea sedintei – apreciez ca undeva in jur de ora 13.30 – presedintele Vasile Pruteanu va da o declaratie de presa cu privire la situatia de la spital si deciziile luate in C.A.
Speram ca anarhia sa ia sfarsit si cineva sa taie ce trebuie taiat, sa externalizeze ce trebuie externalizat si sa spuna ce este de spus.

Iosub Robert


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Gelu spune

  Pana la urma e delicata situatia din spitale..
  Nu-mi convine cum suntem tratati de personalul anumitor sectii,pun la indoiala si eu profesionalismul unor cadre.
  Am auzit de chirurgi care te taie de pomana,si-ti arata o piatra renala din colectia lui de la sertar, care n-a scos-o de la tine..
  Mari Specialisti de garda in spital,platiti,care nu vor sa se trezeasca cand suna pe interior cei de la UPU,si moare omul cu zile in urgenta..
  Imi inchipui ca pe partea de achizitii si tot neamul de contracte pe externalizari de servicii se scurg o gramada de bani.Ca peste tot.
  In acelasi timp stiu ca cei care vin din urma,tineri,talentati si (inca) nedeprinsi cu Sfanta spaga pot cadea in jocul intereselor.
  Adica intra cu mioriticii in hora,sa fie bine la toata lumea,ori aleg GB,Norway,Deutchland,New Zeeland,tari unde atat respectul profesiei medicale,cat si beneficiile nu pot fi comparate cu .RO
  De asta imi e frica.
  Ca pleaca cadrele.
  Si ramanem cu dinosaurii.
  Chiar daca Spitalul va arata „tzipla” prin grija Pres. CJ

 2. Gelu spune

  Ce tot insistati atat cu Presedintele CJ?
  Mai e ceva de zugravit,mai sunt pomi in curte de vopsit sau garduri de reparat?
  Altfel, ce sa faca acum d-nul Profesor de istorie cu Spitalul Judetean,cu care s-a pomenit brusc in custodie?
  hai ca sunteti plictisitori…Domnul Presedinte,Consiliul Judetean,Domnul VASILE PRUTEANU,m-am saturat de acest refren.
  Cine are neamuri cadre medicale care s-au sacrificat de la 27-pana la 30 de ani de carte,nu 8-10-12-17 ca noi cu Vasile Pruteanu in frunte,au habar cu adevarat cu ce se mananca medicina.Nu vasile pruteanu,nici radu nastasa.Medicina e o trepta superioara,nu e nici istorie,nici psihologie la facultatile populare din Piatra Neamt.
  In rest,noi ceilalti,cu orice Presedinte ales de consiliu in frunte,nu suntem decat vajnici mancatori de rahat (turcesc).
  Problemele din sanatatea nemteana nu le rezolva un profesor de istorie,oricat de orientat politic ar fi,nici Iosub,nici noi care ne dam cu parerea pe aici ,ce naiba am ajuns sa discutam…
  P.S.Cine are doctori prin preajma stie ce spun,in rest putem comenta „doct”de la medicina,fizica cuantica pana la politica internationala,trecand prin fotbal desigur unde toti a fi putut fi antrenori..numai ca n-am avut sansa..
  Bafta si spor la commenturi!

  ADMIN : Parerea mea este ca la spital sunt probleme de atitudine , organizare si de cheltuieli haotice , ceea ce nu are nici o legatura cu medicina . Ba chiar cred ca un medic ar avea probleme in a gestiona corect ce este acolo deoaece ar fi nevoit sa dea afara din colegii cu care lucreaza de ani de zile ….ceea ce e destul de delicat .

 3. Radu Nastasă spune

  Operația are rezultatul deja cunoscut iar comisia nu a terminat încă analiza, așa că mai avem de așteptat pentru măsuri. Pentru mâine, se vor anunța doar schimbările de directori și câteva intenții, la modul general, în așteptarea pronunțării specialiștilor.

 4. paul spune

  asteptam cu interes rezltatul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate