METEO: Cum va fi vremea până pe 22 ianuarie

0

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 09 – 22 IANUARIE 2023

MOLDOVA
În cea mai mare parte a intervalului estimat valorile termice se vor situa peste normele climatologice specifice regiunii, cu medii ale maximelor de 6…8 grade, iar ale minimelor de 0…4 grade. Ușor mai rece se estimează pentru zilele de 11 și 12 ianuarie, când maximele vor coborî la valori de 4 grade mediat regional.
Probabilitatea de precipitații pe arii mai extinse va fi ridicată în 11 și 12 ianuarie, iar în restul timpului acestea se vor semnala doar pe alocuri.

LA MUNTE

Vremea se va răci ușor și treptat până în data de 13 ianuarie, astfel că mediile maximelor vor coborî de la 2 spre -2 grade și ale minimelor de la -2 până la -6 grade. După acest proces regimul termic va deveni oscilant, astfel că valorile diurne vor fi de -1…2 grade, iar cele nocturne de -6…-2 grade.
Precipitațiile iși vor face apariția pe aproape tot intervalul estimat, dar cu o probabilitate mai mare ca acestea să fie extinse în zilele de 10 și 11 ianuarie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate