Mesajul transmis de Răzvan Cuc guvernanților

0
Foto: clubferoviar.ro

Ați scăpat de mult pandemia de sub control! E vremea să scape și românii de voi!” – transmite deputatul Răzvan Cuc guvernanților PNL.

Cuc este de părere că PNL-iștii visează doar alegeri și guvernează cu fițuici scrise pe genunchi. Așa au făcut și cu ordonanța de urgență prin care au modificat legea carantinării, susține acesta. Când au văzut că sistemul medical este suprasolicitat, când au văzut că nu mai pot minți și nu mai pot gestiona pandemia au trimis asimptomaticii acasă să fie vegheați de medicii de familie.

Fără o dezbatere, fără reguli clare. Orban și ai lui au intrat în campanie electorală fără să se gândească o secundă la sănătatea românilor.

https://fb.watch/1o924xYROb/

PSD are deja soluțiile pentru o guvernare bună și coerentă, cu măsuri clare și care să fie doar pentru sănătatea românilor. Nu a firmelor de casă, nu a șpăgarilor care stau la colțul Guvernului să mai prindă un contract bun, informează deputatul Răzvan Cuc.

De asemenea, PSD va aduce în Parlament specialiști în sănătate publică, oameni care înțeleg cum funcționează sistemul și oameni care știu ce au de făcut, afirmă Cuc.

”Mii de familii își plâng deja rudele care au pierdut lupta cu acest virus nemilos, alte mii de persoane sunt confirmate zilnic, iar paturile de la ATI încep să fie insuficiente. Medicii și toate cadrele medicale încep să resimtă lupta cu COVID-19 și se apropie de epuizare. Acesta este rezumatul guvernării PNL.

‼️ Mai e puțin și plecați acasă!” – spune Răzvan Cuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate