Luați aminte! Ce a pățit cel mai mare ANTI PSD-ist din județul Neamț

1

Mă pot lăuda că îl știu pe cel mai mare anti PSD-ist în viață din județul Neamț. Tot ce are de spus acest om în legătură cu PSD-ul și liderii PSD e o înșiruire de injurii și calomnii. Pentru el, hoții din pușcării sunt oameni cinstiți în comparație cu liderii PSD. E genul acela de anti PSD-ist care dacă ar avea ocazia ar striga pe stradă după un lider PSD ”hoțule!”.

Ei bine, acest om a avut proasta inspirație să spună în mediul online frecventat de nemțeni că are suspiciuni asupra unui lider al PNL Neamț, în sensul că a aflat de niște afaceri cu bani publici aranjate indirect de respectivul liberal. Ce a pățit cu liberalii sau simpatizanții lor? Pe lângă mesajele și comentariile cu ”m**e PSD” a fost acuzat că e PSD-ist și că e plătit de Arsene și PSD ca să îl critice pe marele lider PNL. Uite așa a ajuns cel mai mare anti PSD-ist din Neamț să fie acuzat că e plătit de PSD și să fie injuriat în toate modurile de gherila online liberală.

Deci, despre asta e vorba la PNL și la simpatizanții lor. Singurul lor argument este ”m**e PSD”. Dacă le zici că ceva e în neregulă de la ei, ori ești de la PSD ori ești plătit de PSD. Din punctul lor de vedere ei sunt perfecți, liderii lor sunt uși de biserică și restul oamenilor, mai ales care votează PSD sunt ….

Oamenii aceștia care susțin cu disperare ajungerea PNL la putere nu pot combate cu argumente suspiciunile de corupție care planează asupra unor liberali, nu pot combate cu argumente greșelile pe care le fac liberalii și nu par a avea niciun discurs coerent în afară de ”m**e PSD” și ”să dispară PSD”.

De noaptea minții este faptul că PNL este de un an de zile la guvernare și în continuare principala sa ocupație este PSD-ul. În afară de amenzi aberante inventate pentru românii care încalcă carantina, în afară de restricții peste restricții și greșeală după greșeală, când te uiți la ei nu vezi decât cum dau vina pe ”pesede”, deși, repet, PSD nu mai e la guvernare de un an de zile.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Eu nu stiu cine este cel mai mare „anti-PSD-ist” din judet, nici nu stiu ce inseamna asta!Insa , stiu ca liderii PNL si PSD s-au inteles foarte bine la impartirea banilor publici…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate