Mesajul transmis de Andrei Carabelea după ce a fost demis din fruntea PNL Piatra-Neamț

2

În după-amiaza zilei de 8 iulie 2024, la PNL a avut loc o ședință în cadrul căreia Biroul Politic Județean al PNL Neamț a demis conducerea PNL Piatra Neamț, în frunte cu Andrei Carabelea, pentru pierderea alegerilor la Piatra Neamț. Noua conducere a PNL Piatra-Neamț va fi asigurată de subprefectul Adrian Ciobanu, care din păcate a început cu stângul, făcând un gest foarte urât care îl declasează de la primul pas și anume trimiterea comunicatului de presă legat de numirea sa doar unei părți a presei sau poate a fost trimis de cei de la județ și el doar a acceptat, dar asta mai puțin contează. Este treaba lor internă cum își organizează comunicarea, așa că noi vă vom da doar mesajul transmis de Andrei Carabelea pe grupul Biroului Politic Liberal Piatra-Neamț.

Stimați colegi,

Politica îți poate da din când în când satisfacții și onoruri, dar pentru un om iubitor de țară și conștient de răspunderile sale, politica este un șir neîntrerupt de griji și jertfe, un drum pe care ești sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată.” Este unul dintre citatele mele preferate ale lui Ion I.C. Brătianu, unul dintre oamenii de care mai mulți liberali din jurul nostru ar trebui să fie inspirați.

Ziua de azi confirmă din plin aceste vorbe înțelepte, din păcate. În 2020 am câștigat primăria Piatra Neamț cu multă muncă și fără prea mult sprijin de la filiala PNL Neamț. Cei puțini care au fost alături de mine în acea perioadă își amintesc exact cam care a fost nivelul de susținere și care a fost cel de boicot.

Am câștigat și am muncit pentru oraș zi de zi, am demarat proiecte ambițioase și am dovedit curaj și asumare, împreună cu sacrificiile aferente. Aceste lucruri, la pachet cu decontarea greșelilor făcute de partid la județ și la nivel național, m-au costat primăria în acest an. Unii s-au grăbit în seara asta să mă sancționeze pentru că am fost un camarad corect care am tras pentru victoria întregii echipe. Șansa nu ne-a surâs. Însă rezultatul votului nu poate fi imputat doar echipei de pe Piatra. De aceea cred că decizia dizolvării BPL Piatra-Neamț este o greșeală.

Mai cred că în politică drumul se sfârșește acolo unde se sfârșesc principiile și caracterul. În vremuri complicate, liderii puternici strâng rândurile și caută soluții. Liderii slabi, însă, își securizează scaunele rapid și fără scrupule.

Cea mai importantă lecție din acești ultimi ani este următoarea: pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Jean spune

    Drum bun și cale bătută, nu știu ce ți ai asumat, dar cine plătește zecile de semafoare, scamatoriile cu carabelicii, uite nu- s, degradarea imaginii orașului, praful și pulberea s a ales de oraș, știai că poluarea e considerată azi factorul cel mai nociv care afectează sănătatea și cauzează cele mai multe decese? putem spune ca i fost un primar praf, am venit special din Franța sa votez împotriva ta…

  2. Constantin spune

    Domnule nu ai inteles nimic din procedura destituirii.Fara vrajeala de 2 bani ai distrus orasul la indicatia desteptilor de langa ti ne.Ar fi bine ca din oct. dupa incetarea mandatului de primar sa dispari din politica si din functiile pe care le-ai ciordit///

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate