MESAJUL INSPECTORULUI ŞCOLAR GENERAL LA SĂRBĂTOAREA ŞCOLII NEMŢENE

2

Semestrul al II-lea al anului şcolar 2013-2014 se încheie cu tradiţionala serbare şcolară de premiere, manifestare intrată în conştiinţa slujitorilor şcolii româneşti drept momentul de cea mai înaltă vibraţie; este, de fapt, ziua cea mai plină de semnificaţii din întregul an şcolar, zi care reuneşte într-o frumoasă compoziţie evenimente multiple: sărbătoarea performanţei dintr-un an şcolar, momentul oficial al absolvirii, prilejul de a plănui viitorul, trăirea împreună a bucuriilor întru învăţătură spornică.
Acum, la sfârşit de semestru al II-lea, fiecare şcoală sărbătoreşte şi Ziua Elevilor şi Ziua Dascălilor şi Ziua Părinţilor. Acum este singurul moment din anul şcolar în care Oamenii Şcolii sunt în sărbătoare. Aşadar, este momentul de sărbătoare naţională a şcolii româneşti!
Cu fiecare an şcolar care trece, noi, oamenii de la catedră, mai creştem cu o generaţie! Cu fiecare an şcolar care trece, elevii noştri îşi îmbogăţesc experienţa cu noi şi noi cunoştinţe! Cu fiecare an şcolar care trece, şcoala îşi adaugă noi şi noi rezultate care îi sporesc frumuseţea şi îi împlinesc menirea!
La ceas de sărbătoare, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ vă felicită, stimaţi colegi care, prin muncă neobosită, prin efort conjugat şi printr-o mare dragoste faţă de copii, contribuiţi la creşterea prestigiului învăţământului românesc!
Distinse educatoare, distinşi învăţători şi profesori, fiţi purtătorii soliei de bine şi ai urărilor de sănătate, de prosperitate şi de succes pentru Dumneavoastră şi pentru toţi cei care vă sunt aproape, în spaţiul generos al şcolii: elevi şi părinţi!
Dragi elevi, bucuraţi-vă de rezultatele obţinute cu atâta trudă în acest an şcolar şi aşezaţi-le temelie la succesele pe care le veţi înregistra mâine! Păşiţi în vacanţă cu încrederea că în anul şcolar următor veţi spori rezultatele bune!
Dragi absolvenţi, să vă bucuraţi de succes la examenele ce se apropie! Să trăiţi cu convingerea că puteţi obţine rezultate foarte bune doar prin muncă asiduă! Să creşteţi în drag de carte şi în plăcerea de a folosi cu spor lumina din cărţi!
Stimaţi părinţi, rămâneţi alături de oamenii şcolii, elevi şi dascăli, şi stimulaţi-le dorinţa de performanţă! Fiţi partenerii noştri întru făurire de frumos şi de bine în fiecare zi!
Tuturor, mult succes!

INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL,
Prof. dr. VIOREL STAN

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    E doar o parere de vremelnic traitor in Republica Democrata sudaneza Romanica

  2. feraru marcel spune

    La unele popoare africane decesul unui membru al comunitatii se SARBATORESTE. Spre deosebire de noi, care plangem si ne tanguim, africanii se bucura. Asa trebuie sa privim sarbatorirea invatamantului. Daca la sfarsitul lui’89 traia si era frumos si viguros, dupa 25 de ani de „tratamente” politicianiste a nenumarati ministri care mai de care mai pregatit si intelectual de marca, invatamantul nostru trage sa moara, daca nu cumva e deja mort dar neingropat.Rezultatele de la simulari si de la bac, de pana acum, ne-o confirma. Ca intr-o comedie cretina radem si ne bucuram cand catelul face caca in casa si apoi scoate limba la stapan. Sunt multi Pietreni care se plang ca primaria ne-a indatorat pe zeci de ani, daaaar, la zilele orasului se vor inghesui sa asculte trilurile unor invitati cantaciosi. Invitati, platiti boiereste de catre aceeasi primarie huiduita. Probabil avem vreo genuta africana in noi. Ori….politicienii ne iau drept BOI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate