Mesaj la cumpăna dintre ani…

0

Pentru unii 2022 a fost un an dificil, pentru alții un an de succes. Oricum ar fi, vă dorim ca anul 2023 să fie un an mult mai bun decât cel care urmează să se încheie în câteva ore.

Să aveți, în primul rând, parte de sănătate și să vă bucurați de prezența celor dragi în viața dumneavoastră.

În al doilea rând, să aveți puterea să ieșiți învingători în fața tuturor provocărilor care, în cele din urmă, devin lecții pentru fiecare dintre noi, oricât de dureroase ar fi, din care putem învăța și merge mai departe.

În al treilea rând, vă mulțumim pentru încredere, pentru susținere, pentru critici, sesizări și aprecieri. Vă așteptăm alături de noi și în 2023, un an în care ne dorim să fim mai buni în activitatea noastră, să învățăm din greșeli și să vă ținem în continuare la curent cu ce se întâmplă în jurul nostru.

Mulțumim întregii noastre echipe pentru muncă și pentru implicare, tuturor colegilor, colaboratorilor și cititorilor, fără de care acest proiect nu ar fi fost niciodată posibil să reziste și să aibă succes timp de 12 ani.

Să fiți sănătoși, iubiți, încrezători și puternici pentru ceea ce ne va rezerva 2023! La mulți ani!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate