Depistați în flagrant de polițiștii nemțeni

0

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Formațiune Rutiere Târgu-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 22 ani, în timp ce conducea o motocicletă, în localitatea Brusturi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul, din Brusturi, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, o motocicletă neînmatriculată.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere.

*

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 157I, din localitatea Ruginoasa, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Roman.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul în cauză are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

*

La aceeași dată, în jurul orei 20:40, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Români în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Secuieni, au depistat un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, acesta nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate