Mercury Grand Marquis – Raritate în Piatra-Neamţ

1

În Piatra-Neamţ o echipa de câţiva baieţi pasionaţi au reusit sa reconditioneze o limuzina clasică. Mihociu Alexandru, Grigorici Ilarion alias Ila, Trifan Catalin alias Viper nu sunt la prima faptă de acest gen. Ei au mai comis astfel de restaurări şi în cazul unui Cadillac Deville şi a altor masini clasice. Recidiva în materie de restaurat maşini clasice denotă faptul că ei se fac vinovaţi de multa pasiune în domeniul auto şi ca circumstanţe agravante putem adauga pricepere, profesionalism si foarte multa munca.
Fericitii proprietari unei limuzine Mercury Grand Marquis sunt aceşti băieţi de la Audio Class. Mercury Grand Marquis este un produs al Mercury – Ford Motor Company. Acest brand este cunoscut inca din 1975, devenind o linie separata de productie din 1983. Încă de la apariţia sa, modelul Grand Marquis cu 6 locuri, la fel ca si modelul deţinut de Audio Class, dispunde de un motor V8. Acest model rămâne emblematic pentru producţia americana de masini. În prezent, Ford vrea să elimine brandul Mercury, iar modelele Grand Marquis vor intra in istorie din octombrie 2010.


Cei de la Audio Class, Piatra-Neamţ, au achiziţionat un model din 1987 de la un cetăţean american stabilit în Neamţ şi într-o lună au finalizat procesul de recondiţionare a limuzinei. Având un motor 5000 V8, o lungime de 7 m, 6 locuri, un consum de 20-30 l/100 km, limuzina va fi dată spre închirierea doritorilor. Un preţ orientativ: 100 lei/oră sau 100 euro/eveniment.
Îi felicităm pe cei de la Audio Class pentru rezultat şi le dorim mult succes la viitoarele recondiţionări de maşini clasice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vicky M. spune

    Salut baieti ma bucur sincer pt. cea ce ati facut e frumos e bine ca gasesti oameni pasionati de masini clasice si la noi eu vreau sa va incurajez si eu sunt fan de masini clasice chiar detin o mica colectie de 8 masini cadillac deville 78, oldsmobile toronado 77, chevi monte -carlo 77 etc. toate sunt peste 30 ani si in stare originala asi vrea sa le vind daca ati fi interesati puteti sa ma contactati la cell. 0753476998 masinile sunt in romania multumesc si bafta in tot ce faceti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate